Jocs MMORPG

Jocs MMO gratuits

MMORPG via WebJocs MMORPG


Soldier Front 2

Desenvolupat per Dragonfly GF Co Ltd per a Windows 2 Soldier Front és un joc d'immersió lliure per jugar MMO que es produeix en una línia de temps futur alternatiu en què les nacions del món s'han establert en una nova guerra freda i una espècie alienígena anomenada Xanthids han vingut a la Terra . El joc compta amb uns gràfics impressionants, equip ben equilibrat de la guerra i una gran varietat en el joc i opcions de personalització.

Pantalles de Soldier Front 2:


Vídeos de Soldier Front 2:

Might & Magic Duel of Champions-

Might & Magic:Duel of Champions

Gènere : Joc gratuït de cartes col.leccionables
Plataforma : Windows
Desenvolupador : Ubisoft

En Might and Magic:Duel of Champions els jugadors han de construir el seu propi equip i lluitar en contra altres jugadors per aconseguir experiència i or , de manera que podran aconseguir més cartes , i així expandir la seva col · lecció. Les cartes poden servir per invocar criatures , llançar encanteris amb una gran varietat d'efectes , i l'objectiu del joc és reduir la salut de l'heroi enemic a 0 . Cada carta aquesta cura retratada , i com en els jocs de cartes col · leccionables tradicionals , hi ha cartes " shiny " brillants molt rares d'aconseguir.

Els jugadors poden construir malls de centenars de cartes , de sis faccions diferents ( incloent una setena facció neutral que totes les faccions poden usar ) i amb diverses escoles de màgia diferents. Els jugadors poden triar amb què cartes crear el seu mall , que ha de complir alguns requisits mínims , com incloure agost cartes d'esdeveniment , i que el mall aquest entre 59 i 200 cartes . En començar una partida , la mà de cartes estarà escollida a l'atzar , el que et obligarà a treure a la llum les teves habilitats estratègiques .

Els jugadors s'han d'acumular recursos en forma de Poder , Màgia i Destinació per poder invocar criatures o encanteris . Cada torn els jugadors poden invocar criatures , amb les que podràs atacar l'heroi enemic. Els atacs d'aquestes criatures seran bloquejats per les criatures del contrincant , i podràs utilitzar una gran varietat d'encanteris per acabar amb les criatures del contrincant , o potenciar les teves criatures . Cada facció té els seus punts forts i debilitats , i un estil de joc únic , per exemple el mall Necropolis se centra en enverinar les criatures enemigues i fer-los mal a mesura que passa el temps , i ressuscitar les unitats que tinguin al cementiri , mentre que el mall Inferno és purament ofensiu i se centra a fer tot el mal possible a múltiples enemics alhora .

El joc utilitza un sistema d'aparellaments per puntuació , el que permet que t'enfrontis a jugadors d'una puntuació similar a la teva, ia mesura que augmentis la teva puntuació t'enfrontaràs jugadors més hàbils i amb malls més poderosos . Els jugadors també poden participar en tornejos en què poden guanyar or , experiència i segells , la moneda Premium del joc que pot ser usada per comprar caixes d'expansió i malls únics .

Pantalles de Might & Magic Duel of Champions-:


Vídeos de Might & Magic Duel of Champions-:

Swordsman

Swordsman es un Joc Gratuit d'Acció MMO RPG
Plataforma Disponible: Windows
Desenvolupat per: Arc Games /Perfect World.

A Swordsman els jugadors assumeixen el paper d'un prometedor d'heroi de kung fu. Ambientada en el feu de l'antiga Xina on poderosos clans lluiten uns contra altres, començant la vida com l'únic supervivent d'un poble saquejat, amb els seus familiars i amics massacrats en mans d'atacants desconeguts. Els jugadors avancen a través del joc MMORPG gratuït, anant a desbloquejar secrets que giren al voltant d'aquest fatídic dia, impulsant la venjança amb la qual es guiaran per convertir-se en poderosos mestres d'arts marcials. Inspirada en una novel•la xinesa escrita per Jin Yong (Louis Cha) el 1967, el joc compta amb intensos temes de Jianghu/Wuxia on mitjançant les arts marcials aconsegueixen gestes sobrehumanes, com córrer per les parets, volar per les teulades i altres actes impressionants.

El joc compta amb forts temes de PvE i PvP a on els jugadors seran capaços d'acoblar-se entre si en combat en temps real, fet que els obliga a dominar construccions combo, ja que desencadenen atacs de gran abast. Viatja per tot el món completant expedicions i missions, fins a desafiar altres Màsters de kung fu en el camp de batalla amb una varietat d'habilitats i estratègies que ha après al llarg del camí d’acord amb al seu clan triat.

El joc disposa de 10 clans/classes diferents, cadascun d'ells té una filosofia diferent, que reflecteix no només l'aspecte i la sensació del clan, en el qual es basen, sinó també els tipus d'habilitats que utilitzarà en el combat. Com el clàssic de Shaolin, una de les escoles de justícia tradicionals, a on els jugadors són famosos principalment per les seves habilitats defensives i així solen prendre part en primera línia quan s'agrupa amb altres companys, considerats com els mestres de la defensa cos a cos i equilibrats combatents, dit per molts que són els creadors originals de kung fu. Una de les cinc grans escoles és l'Escola d'Harmonia que són el clàssic assassí cos a cos qui camufla la seva professió ocultant les seves espases dins dels instruments musicals, ells són els mestres de la il•lusió i són ideals pel combat cos a cos, utilitzant la seva velocitat a la falta de definició, llançant-se al voltant del seu enemic colpejant-lo desde moltes direccions diferents. Mentre kung fu clàssic gira al voltant del combat cos a cos, House Tong se centra només en les habilitats a distància, causant el màxim dany fent servir diverses trampes i projectils, ells són una mica més febles defensivament, però amb una ràpida velocitat d'atac i les seves armes de foc pot fer mal a nombrosos objectius alhora, i també tenen accés a les pistoles més modernes (per al període). Swordsman tracta de mantenir la més tradicional històrica tradició, fins i tot quan es tracta de qui pot unir-se als diversos clans/escoles, històricament només els homes eren capaços d'unir-se a la Shaolin i només les dones eren capaces d'unir-se al Culte dels Cinc Verins, i així dins el joc els jugadors són restringits per les seves decisions basades en el gènere del personatge que ells tenen.

Els jugadors progressen al seu arc de la història en completar missions i completar les trajectòries d'un Swordsman, àrees basades en instàncies que són extremadament difícils, però en última instància, donen recompenses valuoses per a aquells que són capaços de completar-los. Al llarg del joc, els jugadors aprendran contínuament noves habilitats, tal com l’adquisició d’articles de gran abast i equipar-se amb qualsevol del saquejos de botí, recompenses de missions o utilitzant l'ampli sistema d'artesania. Els jugadors poden personalitzar profundament els seus personatges, amb una àmplia varietat de característiques d'aparença diferents per fer el seu personatge realment únic, combinat amb la capacitat de guanyar articles de moda únics per a diferenciar-se d'altres jugadors i donar-los vida.

Com a MMORPG els jugadors són capaços de vagar pel territori lliurement, a la recerca d'aventura i d'actuar com un guerrer solitari. Alternativament, els jugadors poden agrupar-se per formar el seu propi gremi, amb el seu propi conjunt de característiques i extens contingut de joc. Els jugadors podran pujar de nivell dins del gremi mitjançant la realització d'actes, i convertir-se en membres de llarga durada, així com millorar el nivell general del Gremi en concedir bonificacions especials als seus membres. Una varietat d'activitats estan bloquejades amb el progres del Gremi avança, incloses característiques com ara completar la història impulsada misteris d'assassinat o escortant importants combois, segrest de mercenaris i la captura de malfactors.

Pantalles de Swordsman:


Vídeos de Swordsman:

Mes MMORPG --> 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23